Året der gik – 2022 i Holstebro Handel

Året startede med at corona stadig fyldte meget og der var fortsat restriktioner for vores butikker og restaurationer.

Med foråret kom der heldigvis bedre vilkår, ingen begrænsninger af restriktioner og vi kunne endelig tage hul på et nyt år. Desværre kom der med efteråret en anden krise, i form af energikrisen og generelt stigende omkostninger for forbrugeren. Byens forretningsdrivende blev endnu engang sat på prøve.

Julelyset kom op og blev tændt, dog 21 dage senere end vi plejede. Men vi havde alle brug for lyset og den hygge det giver, i den mørke tid.

Og netop hyggelig er noget af det der beskriver Holstebro gågade så godt. Derfor passede det også rigtigt godt at vi vandt prisen for Danmarks hyggeligste gågade 2022 – 2024.

Vi fik pyntet både til påske, til halloween og til jul og der blev arbejdet med nye måder at udsmykke byen på. Sommeren blev fyldt med live musik fra lokale kunster, keramik og kunstmarkeder og sommersjov for børn, som sædvanligvis trak dette en masse til, både turister og lokale.

Julen blev som altid en hyggelig tid med julelys, julemanden og hans nisser, rensdyrene, julekalender og musik på Knudsens og i gågaden, og endda med sne. Og som noget nyt fik byen også julemandens postkasse, som skulle bruges til en tegnekonkurrence. Den blev også flittigt brugt til at sende sine ønsker til julemanden.

Året bød også på fest og farver med to Award shows, både Byens Bedste og Erhvervskulturpriserne hvor der blev uddelt en masse priser. Og sikke en fest der blev holdt. Stort tillykke endnu engang til alle vinderne.

Holstebro Handelsstandsforening kan se tilbage på et år fyldt med oplevelser, både de velkendte arrangementer, men også nye events er kommet til. Der er blevet tænkt spændende tanker for byen og igangsat nye tiltag. Men vi er intet uden alle vores medlemmer.

2022 gav en masse nye medlemmer. Sammen med de øvrige medlemmer er de nu også med til at skabe de oplevelser, events og meget andet man kan opleve i Holstebro by. Vi tror på sammenhold og at sammen kan vi mere. Derfor er vi glade og taknemmelige over at flere ønsker at bidrage til at gøre din by attraktiv og spændende.

Vi siger endnu engang velkommen til:

Holstebro Handel - Nye medlemmer 2022 (holstebro-handel.dk)

 

Vi glæder os til et nyt og spændende 2023 og hvad det må bringe.

Tak til alle kunder og besøgende. Tak for opbakning og lysten til at støtte det lokale handelsliv. Vi ser frem til at byde jer velkommen i Handelsbyen Holstebro. Din. Min. Vores.